Mogens Weinreich Bedre leder

 

DU KAN BLIVE ENDNU BEDRE... 


Jeg etablerede som administrerende direktør softwarevirksomheden SAS Institute i Danmark i 1984 med 4 mand. I de næste godt 20 år øgede vi virksomhedens omsætning til over 480 millioner kroner og næsten 300 ansatte frem til 2008.

Gennem disse år etablerede jeg en lederstil og en strategi, der gjorde en tydelig forskel. Sammen med mit lederteam skabte jeg en ledelsesmodel, der endte med få klare værdier, og som var basis for al handling i virksomheden.
I koncernen blev SAS Danmark år efter år udnævnt til det bedste kontor på verdensbasis, og SAS Danmark fik en markedsandel, der var 5 gange større end for eksempel SAS i Frankrig og Tyskland. Resultaterne var så gode, at flere konkurrerende leverandører opgav deres kontorer i Danmark, da det ikke var muligt for dem at drive en fornuftig forretning.


Min ledelsesidé er fokus på det troværdige menneske, på omhu, og ikke mindst passion. Strategien er både at være en attraktiv leverandør for kunder, og også en attraktiv arbejdsplads, de dygtige folk søger ind til.
Jeg har været med til det hele, fra den lille tætte organisation, til en større matriksorganisations styrker og begrænsninger. Min rolle var og er strategiudvikling, også på koncernniveau i Europa. Den bestod i udvikling af organisationen, med specielt fokus på udvikling af sælgerteams og kommunikation til markedet.
Med andre ord var min opgave at skabe succes og vækst, år efter år. Vejen til dette er enkel og svær, fordi den går gennem mennesker, deres passion og lyst til at gøre en forskel.


Dette kræver et balanceret og ydedygtigt lederteam, og mine interesser er derfor i dag Human Ressources, for her ligger fremtidens differentiator.
Få fat i de bedste, hjælp dem med til at frigøre og bruge alle deres potentialer.
Gør mål til resultater.
Så kommer succesen.

Jeg kan hjælpe din organisation med at opnå det samme.


Mogens Weinreich

underskrift 3

Direktør, Strategi og udvikling,
Humandevelopers

 

 

Leif Beck Fallesen God Leder  

FORORD - ER DU EN GOD LEDER?

Mogens Weinreich har et andet udgangspunkt. Den enkelte leder skal finde sig selv og bruge alle sine lederpotentialer.  Andre forfattere skriver om lærende organisationer, Mogens Weinreich skriver om den lærende leder.  Det er et glædeligt budskab, måske bogens allervigtigste, at der er undervurderet lederpotentiale, som kan og skal slippes fri.

Leif Beck Fallesen, tidl Editor-in-Chief Børsen

  God leder 200x160
Go to top